Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

Nurol Park Acil Satılık 3+1 Peyzaj Cephe Uygun Fiyat !!!

8.490.000 TL
İstanbul / Bağcılar
Oda Sayısı
3+1
Banyo Sayısı
2
Mobilya
Eşyasız
Bulunduğu Kat
19
Detaylar
Adres
İstanbul / Bağcılar / 15 Temmuz mah.
İlan Numarası
00382651
İlan Tarihi
2024/08/31
Kat Sayısı
30+
Bina Yaşı
4 Yıl
Isıtma sistemi
Merkezi
Brüt Alan
158 M²
Net alan
123 M²
Konut Tipi
Standart
Asansör
Var
Balkon
Yok
Takas
Hayır
Kimden
Emlak Ofisinden
Kullanım Durumu
Kiracılı
Site İçerisinde
Evet
Site Adı
Nurolpark Güneşli
Tapu Durumu
Kat Mülkiyetli
Krediye Uygun
Evet
İletişim Dilleri
Özellikler
Bahçeli
Havuz
Park
24 Saat Güvenlik
Kamera Sistemi
Cephe
Güney
Manzara
Havuz
Park
Şehir
Muhit
Alışveriş Merkezi
Cami
Eczane
Hastane
İlkokul-Ortaokul
Metro
Metrobüs
Tramvay
Nurol Park Acil Satılık 3+1 Peyzaj Cephe Uygun Fiyat !!!















Nurol Park

Nurol GYO tarafından geliştirilen Nurol Park projesi yeni Maslak Hattı olarak bilinen Basın Ekspres’te yükseliyor.  Güneşli’de inşa edilmiş olan projede konutların yanı sıra 28.000 m² ’lik yaşam vadisinde 90'a yakın kafe ve mağaza bulunmaktadır.

Nurol Park projesi E-5'e 6 km, TEM'e 3 km mesafede bulunuyor. Nurol Park projesinde konutların yanı sıra 24 bin m²'lik açık hava yaşam vadisinde 70'e yakın kafe ve mağaza, 20 bin m² alana sahip ofis ve otel bloğu yer alıyor. Güneşli’de yer alan projede 154 rezidans, 84 loft ve 880 tower dairesi yer almaktadır.

Nurol GYO, Türkiye’de ve Dünya’da en büyük Uluslararası müteahhitlik firmaları arasında gösterilen 50 yıla yakın bilgi ve deneyime sahip Nurol grubu tarafından hazırlanan projede 154 rezidans, 84 loft ve 880 tower dairesi yer almaktadır.

Nurol Park’ın Sosyal Avantajları

55.000 m² genişliğe sahip olan projede birçok özellik yer almaktadır. Gelişmiş ses yalıtımı, 7/24 güvenlik kontrolü, özel otopark alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, 3000 m² spor salonu projenin özeliklerinden yalnızca birkaçıdır.

Nurol Park Güneşli projesinde 22.000 m² genişliğine sahip peyzaj alanı bulunuyor. Bu alanların tadını; keyifli yürüyüşler, yeşilin hakim olduğu doğal ortam ile çıkarabilirsiniz.

Oasis Cadde ile Her Şey Yakınınızda

Projede içinde yer alan Oasis Cadde ile dilediğiniz zaman diliminde, dilediğiniz kadar sosyal vakit geçirebileceksiniz. 28.000 m² alanda; mağazalar, market, eğlence merkezi, restoran ve kafeler, 3.000 m²’lik deluxe spor merkezi, konforlu VIP sinema salonu, cadde ve düz ayak konsepti ile açık havada alışveriş keyfi çok yakınınızda. Günlük ihtiyaca yönelik hizmet markaları (kuaför, terzi, oto yıkama, kuru temizleme, eczane v.b.)çocuklara yönelik etkinlik ve aktiviteler, özel günler kapsamında etkinlikler ve organizasyonlar ile proje dikkat çekmektedir.

Yeni Maslak Hattı diye olarak bilinen Basın Ekspreste yer alan proje birçok avantajı ile dikkat çekiyor. Nurol Park İstanbul Havalimanı 21 km – 25 dakika, E-5 Karayolu - Metrobüs Hattına 4,5 km – 7 dakika, TEM Karayolu - Mahmutbey Gişelerine 4 km – 6 dakika,  Kuzey Marmara Otoyoluna ise 6 km – 8 dakika uzaklıkta yer almaktadır.











Proje Özellikleri









Merkezi Isıtma


24 Saat Güvenlik


Fitness


Asansör + Yük Asansörü


Çocuk Parkı


Isı Yalıtımı


Kapalı Otopark


Sauna


Kapalı Havuz


ADSL Altyapısı


Jeneratör


Loby Girişi


Alışveriş Merkezi


Ses Yalıtımı






Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle