Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

Arjantinli Castiello Mate Çayı 250 gr

Gaziantep / Şahinbey
Satış Yöntemi
Perakende
Kimden
Mağaza
Detaylar
Adres
Gaziantep / Şahinbey / Karataş mah.
İlan Numarası
00380470
İlan Tarihi
2024/08/07
İletişim Dilleri
Arjantinli Castiello Mate Çayı 250 gr

Toptan ve perakende satış

Hazırlanışı
Belirli bir miktar kurutulmuş ve öğütülmüş yeşil yapraklar ve dalları (tüketim için hazır poşet paketlerinde bulunur) bir bardağa konur ve ardından su kaynamadan önce (70 - 90) derece aralarından üzerine eklenir, isteğe bağlı olarak şeker eklenir. Suyun içinde demlenen karışımı içmek için özel bir pipet kullanılır.

Mate çayının faydaları:

1- Mate çayı kalp ve sinirleri uyarıcı olarak kabul edilir, kahve ve çay gibi kafein içerir (bir fincan mate çayı yaklaşık 50 mg bu uyarıcı maddeyi içerir ve bu miktar neredeyse bir fincan çayda bulunan miktarla aynıdır). Kahve ve çaydan farklı olarak, kasları ve sinirleri uyarır, baş ağrısı ve nefes darlığına iyi gelir ve işçilere ve sporculara yorgunluk, yürüme dayanma gücü verir, bağımlılık yapmaz.

2- Mate çayı, eski çağlardan beri sindirime yardımcı olması ve iştahı kesmesi nedeniyle şifa olarak kabul edilir ve idrar söktürücü olarak bilinir. Bu nedenle, kilo verme ve zayıflama programlarının bir parçası olarak güvenle kullanılabilir, bağımlılık yapmaz.

3- Grip hastalığı için C vitamini açısından zengindir, soğuk algınlığı ve grip olan kişilerin yaklaşık 3 fincan mate çayı içmeleri önerilir.

4- Regl öncesi dönem için; bilim insanlarına göre idrar söktürücü maddeler şişkinlik hissi ve su birikmesini azaltmaya yardımcı olur. Bu nedenle, kadınların regl öncesi dönemde mate çayı içmeleri tavsiye edilir

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle