Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

Mate çay Aguantadora 250 g

Gaziantep / Şahinbey
Satış Yöntemi
Toptan
Kimden
Mağaza
Detaylar
Adres
Gaziantep / Şahinbey / Şahintepe mah.
İlan Numarası
00386807
İlan Tarihi
2024/09/23
İletişim Dilleri
Mate çay Aguantadora 250 g

aToptan ve perakende satış mevcuttur.

Hazırlanış Şekli:

Belirli bir miktar kurutulmuş ve öğütülmüş yeşil yapraklar ve dalları (tüketilmeye hazır kağıt torbalarda bulunur) bir bardağa konur, ardından su kaynama noktasına gelmeden önce (70 - 90 derece) eklenir ve isteğe göre şeker ilave edilir. Demlenen sıvıyı içmek için özel bir pipet kullanılır.

Mate çayının Faydaları:

1- Mate içeceği, kahve ve çay gibi kalp ve sinirleri uyarıcı bir içecek olarak bilinir çünkü mate, ünlü kafein maddesini içerir. (Bir bardak mate yaklaşık 50 mg kafein içerir, bu da bir bardak çayda bulunan miktara yakındır.) Kahve ve çayın aksine, kaslara ve sinirlere enerji verir, baş ağrılarını, migreni ve nefes darlığını hafifletir. İşçiler ve sporcuların yorgunluğu ve bitkinliği daha iyi tolere etmelerine yardımcı olur ve bağımlılık yapmaz.

2- Mate, eski çağlardan beri sindirime yardımcı olan ve iştahı kesen bir içecek olarak bilinir. Aynı zamanda idrar söktürücü olarak da çalışır, bu nedenle zayıflama ve kilo kaybı programlarında kullanılması tavsiye edilir. Ayrıca bağımlılık yapma korkusu olmadan kullanılabilir.

3- Mate, yüksek miktarda C vitamini içerdiği için soğuk algınlığı tedavisinde faydalıdır. Soğuk algınlığı ve grip olan kişiler günde yaklaşık 3 bardak mate çayı içmelidirler, böylece bol miktarda C vitamini alarak soğuk algınlığı ve nezle semptomlarını hafifletebilirler.

4- Adet Öncesi Dönem: Bilim insanları, idrar söktürücü maddelerin adet öncesi dönemdeki şişkinlik ve su tutma hissini hafifletmeye yardımcı olduğunu belirtmektedirler. Bu nedenle, kadınların adet döneminden önce mate çayı içmeleri önerilir, böylece yaşadıkları bazı sorunları hafifletebilirler.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle