Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

İstanbul Maslak bölgesinde 4+1 Satılık daire

25.586.925 TL
İstanbul / Sarıyer
Oda Sayısı
4+1
Banyo Sayısı
3
Mobilya
Eşyasız
Bulunduğu Kat
25
Detaylar
Adres
İstanbul / Sarıyer / Maslak mah.
İlan Numarası
00347425
İlan Tarihi
2023/05/23
Kat Sayısı
3
Bina Yaşı
Sıfır
Isıtma sistemi
Kombi (Doğalgaz)
Konut Tipi
Standart
Asansör
Var
Aidat
60 USD
Kimden
İnşaat Firmasından
Krediye Uygun
Hayır
İletişim Dilleri
İstanbul Maslak bölgesinde 4+1 Satılık daire

İstanbul Maslak bölgesinde satılık 4+1 daire

İstanbul'un merkezi, Boğaz'ın yanındadır

Doğrudan mükemmel konum

Daire özellikleri

Daire  4+1 - alan 220 metrekare

10. kat  açık ve kapalı manzaralı

2 balkonlu geniş teras

%100 tüm hizmetlere sahip bir site

Toplu ulaşım ve seyahat için mükemmel konumda

Proje ulaşım açısından oldukça kolay bir konumda yer alıyor, Maslak semtinde kolay ulaşılabilir bir konuma sahip olmasına rağmen, İstanbul Havalimanına 20 km mesafede yer alıyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 8 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 9 km, Sultan Selim Köprüsü'ne 12 km uzaklıkta bulunuyor. Toplu ulaşıma, önemli bağlantı yollarına, E5-E6 ana caddelerine, 3. Köprü ve 2. Köprü ile giriş yollarına ve köprülere çok yakındır. İstanbul'da hayatı oldukça kolaylaştıran bir metro hattı olan Yenikebey-Osmanbey metro hattının İstanbul Teknik Üniversitesi İstasyonu'na 1,70 km mesafededir.

Kompleksin konumu İstanbul'un tam merkezinde Maslak semtinde yer almaktadır.

Siteyi çevreleyen ortam

Beykent Üniversitesi kalabalığa bağlı olarak 2-5 dakika yürüme mesafesindedir, Mev Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi de yakındadır. Mev Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'ne arabayla 2 dakikada ulaşılabilir.

Ayrıca İstanbul Vadi Alışveriş Merkezi'ne 2 km, İstinye Park Caddesi'ne 3 km, Maslak 42 Alışveriş Merkezi'ne 1,40 km, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne 1,65 km, Sarıyer Hamdiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 4,38 km uzaklıkta yer almaktadır. özel ve kamu hastaneleri. Site içerisinde bir adet otel bulunsa da ulaşım açısından Maslak ve Sarıyer'deki 5 yıldızlı otellere oldukça yakındır.

Sitenin sosyal olanakları

Oldukça geniş inşaat alanına sahip Avrupa'nın en büyük mahalle projesi olan Ağaoğlu Caddesi'nde çok sayıda sosyal tesis bulunuyor. İstanbul'un iş ve yaşam merkezi olan proje içerisinde ofis ve ticari merkezler yer alıyor. içerisinde spor salonları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, restoranlar, kafeler, eczane, bay-bayan kuaförleri, marketler, kreşler, kuru temizleme, özel butikler, pet shop, bankamatikler ve daha birçok imkan bulunmaktadır. Ayrıca kültür, sanat ve eğlence merkezleriyle iç içedir.

Site içerisinden pek çok ihtiyacınızı siteden çıkmadan analiz etme imkanı sağlar. Binalara güvenli girişler, misafir lobileri, açık ve kapalı misafir otoparkı bulunmaktadır. Misafiriniz varsa ve daireniz onları ağırlamaya müsait değilse site içerisinde yer alan So Mart Set Otel'de ağırlamanız mümkündür.

İlgilenenler için direkt WhatsApp'tan iletişime geçebilirler.

05386629765

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle