Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

Yıllık kiralık 2+1 daire, banyo, kapalı mutfak ve balkonlu

35.000 TL
İstanbul / Zeytinburnu
Oda Sayısı
2+1
Banyo Sayısı
1
Mobilya
Eşyasız
Bulunduğu Kat
7
Detaylar
Adres
İstanbul / Zeytinburnu / Sümer mah.
İlan Numarası
00297532
İlan Tarihi
2022/07/24
Kat Sayısı
16
Bina Yaşı
Sıfır
Isıtma sistemi
Merkezi
Brüt Alan
94 M²
Kira Tipi
Aylık
Yıllık
Konut Tipi
Standart
Asansör
Var
Balkon
Var
Aidat
2,500 TL
Kimden
Emlak Ofisinden
Site İçerisinde
Evet
Cephe
Kuzey
İletişim Dilleri
Yıllık kiralık 2+1 daire, banyo, kapalı mutfak ve balkonlu

Zeytinburnu bölgesinde, Loca Mahal sitesi içerisinde yıllık kiralık 2+1 daire, sıfır yeni, kapalı mutfaklı, banyolu ve balkonsuz, 12. katta, iç mekan manzaralı, Zeytinburnu sahiline, Bakırköy sahiline ve Fatih bölgesine yakın, metro durağı, tramvay durağı, metrobüs durağı ve Marmaray Metro durağına yakın, eşyasız.

Proje Konumu:
Proje, İstanbul'un Avrupa yakasında merkezi bölgelerden biri olan Zeytinburnu'nda yer almaktadır. Eski şehir merkezinin kalbindeki önemli konumu, onu konut, yatırım, eğlence ve gezinti için özel bir yer haline getirmiştir. Marmara Denizi'ne bakan güzel bir sahile sahip olan bölge; geniş ve özel birçok park ile bölgeye özgü bir cazibe katmaktadır ve çevredeki mahalle sakinleri için vakit geçirme ve gezinti alanı sunmaktadır.

Zeytinburnu, sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak birçok alışveriş merkezine ve resmi işlemleri kolaylaştıran birçok devlet ve kurumsal merkeze sahiptir. Ayrıca kara ve deniz ulaşımını kapsayan güçlü bir ulaşım ağına sahip olması, bölgenin değerini artıran önemli bir faktördür (Metro – Metrobüs – Otobüs – Tramvay – Deniz Otobüsleri).

Proje Hakkında:
Proje, bölgenin ve şehrin genelindeki en büyük projelerden biridir; binaların, dairelerin, tesislerin ve hizmetlerin sayısı açısından; benzersiz bir şekilde, 16 kat yüksekliğinde 20 bina ile geniş bir alana yayılan karma binalar şeklinde planlanmıştır. Proje, ana yaşam merkezlerine yakın ve Marmara Denizi manzaralı özel bir konumda yer almaktadır. Projedeki daireler, müşterinin isteği ve bütçesine uygun olarak tasarım, alan ve manzara açısından farklılık göstermektedir. Proje, sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan geniş bir çarşı andıran 75 mağazaya sahiptir .

Proje Tesisleri ve Özellikleri:
Otopark
Spor salonları
Kapalı yüzme havuzları
Türk hamamı
Ticari alanlar
Restoranlar ve kafeler
Yeşil alanlar ve parklar
Eğlence alanları ve çocuk oyun alanları

Özellikler:
Balkon
Türk hamamı
Güvenlik kameraları
Kapalı yüzme havuzu
Yürüyüş parkuru
Çocuk oyun alanları
Kapalı otopark
Spor salonu

Bizimle iletişime geçin:
Pixel Gayrimenkul
Telefon: 00905362255423

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle