Trabzon'da 2024 yılında satılık villa

20.000.000 TRY
Trabzon / Ortahisar
Oda sayısı
5+1
Banyo Sayısı
6
Brüt Alan
557 M²
Detaylar
Adres
Trabzon / Ortahisar / Akyazi mah.
İlan Numarası
00377412
İlan Tarihi
2024/03/06
Bina Yaşı
1 Yıl
Mobilya
Eşyasız
Isıtma sistemi
Merkezi
Konut Tipi
Dubleks
Balkon
Var
Kimden
Firma
Krediye Uygun
Hayır
Takas
Evet
Özellikler
Bahçeli
Havuz
Otopark
Sauna
Spor Salonu
Park
Kamera Sistemi
Türk Hamamı
Cephe
Batı
Doğu
Güney
Kuzey
Manzara
Deniz
Dağ (Doğa )
Park
Şehir
Muhit
Alışveriş Merkezi
Cami
Eczane
Hastane
Market
Otobüs Durağı
Restoran
Site İçerisinde
Hayır
İletişim Dilleri
Trabzon'da 2024 yılında satılık villa

Olağanüstü bir villa, Trabzon şehir merkezinde, Akyazi bölgesinde yer almaktadır. Bu villa, şehir merkezinde lüks ve konforu temsil etmektedir ve doğrudan Trabzon Stadyumu'nun karşısında, Hilton Oteli'nden 1.5 km ve Medical Park Hastanesi'nden 1 km uzaklıktadır.

Villa özellikleri
Bu lüks villa, 557 m2 bir arazi üzerine inşa edilmiştir ve 400 m2 inşaat alanı ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra, muhteşem bir dizi konfor özelliği bulunmaktadır. Bunlar arasında harika bir yüzme havuzu, sinema salonu, rahat bir sauna, özel bir Türk hamamı, çocuk oyun alanı, büyüleyici bir bahçe, otopark, elektrikli dış kapı, çevreleyen duvar, gizlilik ve güzellik katan ağaçlar bulunmaktadır.

Konfor özelliklerine baksak
Villa tarafından sunulan harika özelliklere daha detaylı bir bakış atalım. Yüzme havuzu çekici bir tasarıma sahipken, sinema salonu olağanüstü bir eğlence deneyimi sunar.
Sauna ve Türk hamamı rahatlama dokunuşu eklerken, oyun alanı çocuklar için eğlence sağlar. Büyüleyici bahçe, yerin güzelliğini tamamlar, özel bir otopark ve elektrikli kapı ve çevreleyen duvar gibi güvenlik önlemleri bulunmaktadır.

İç tasarım
Villa'da maksimum konfor ve keyif sağlamak için geniş bir salon ile beş yatak odası ve beş banyodan oluşmaktadır.
Zemin katı keşfederken, rahat bir salon, açık mutfak, bir yatak odası ve şık bir banyo bulacaksınız, tüm bunlar günlük ihtiyaçlarınızı karşılar.
Üst kat: Üst kata çıktığınızda, her bir yatak odasının kendi banyosunun olduğunu ve harika bir terasın büyüleyici bir manzara sunduğunu göreceksiniz. Bu tasarım, aynı anda gizlilik ve manzaranın muhteşemliğinin tadını çıkarmanızı sağlamaktadır

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle