Tarım , toprak işleme, harman , taş kırma , taş toplama ve gübre dağıtma makineleri

Konya / Selçuklu
Kimden
Firma
Üretim yılı
2023
Detaylar
Adres
Konya / Selçuklu / Erenköy mah.
İlan Numarası
00351739
İlan Tarihi
2023/06/17
İletişim Dilleri
Tarım , toprak işleme, harman , taş kırma , taş toplama ve gübre dağıtma makineleri

First Choice Agro ,modern tarım ekipmanlarının sağlanması ve geliştirilmesinde uzmanlaşmış önde gelen küresel şirketlerden biridir. Şirket, tarım sektörünün verimliliğini ve üretkenliğini artırmak ve dünya çapındaki çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılayan tam çözümler sunmak için öncü bir vizyonla kurulmuştur.


First Choice Agro, kapsamlı bir yenilikçi ve gelişmiş tarım ekipmanı yelpazesi sunmaktan gurur duyar  . Bunlar arasında pulluklar, silaj yem makasları, susam biçme ve toplama makineleri, taş kırıcılar, taş toplama makineleri, çim biçme makineleri, gübre serpme makineleri, toprak yumuşatma makineleri, tarım tırmıkları, toprak kürekleri ve daha birçokları yer alır.Bu ekipmanlar üretkenliği artırmaya ve mahsul kalitesini iyileştirmeye yardımcı olan, gelirin artmasına ve tarımsal kaynaklardan en iyi şekilde yararlanılmasına katkıda bulunan ileri teknolojiler kullanır.
Ürünlerimizi tam detaylarıyla görmek için web sitemizi ziyaret etmenizi memnuniyetle karşılarız: https:www.firstchoiceagro.com
WhatsApp üzerinden iletişim ve bilgi için: 05399119444
E-posta üzerinden iletişim ve bilgi için: info@firstchoiceagro.com

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle