Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

SİTE İÇİ OTOPARK + SPOR SALONU + PARK LÜX+LÜX 3+1 SATILIK DAİRE

7.400.000 TL
İstanbul / Bahçelievler
Oda Sayısı
3+1
Banyo Sayısı
2
Mobilya
Eşyasız
Bulunduğu Kat
6
Detaylar
Adres
İstanbul / Bahçelievler / Kocasinan merkez mah.
İlan Numarası
00385442
İlan Tarihi
2024/09/17
Kat Sayısı
7
Bina Yaşı
4 Yıl
Isıtma sistemi
Kombi (Doğalgaz)
Brüt Alan
125 M²
Net alan
120 M²
Konut Tipi
Standart
Asansör
Var
Balkon
Var
Takas
Hayır
Kimden
Emlak Ofisinden
Kullanım Durumu
Mülk Sahibi
Site İçerisinde
Evet
Site Adı
Pearl Garden
Tapu Durumu
Kat İrtifaklı
Krediye Uygun
Evet
İletişim Dilleri
SİTE İÇİ OTOPARK + SPOR SALONU + PARK LÜX+LÜX 3+1 SATILIK DAİRE

BÜŞRA EMLAK  GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI   

DAİRE İÇ ÖZELLİKLERİ

Dairemiz 3+1 olup geniş ve çok ferah bir dairedir içi tamamen birinci sınıf kalite malzeme ve birinci sınıf kalite işçilik ile yapılmıştır.Site içerisin de olduğu için gürültü ve rahatsız edici bir sesi olmamaktadır ısıtma merkezi sistemdir ve bütün tesisatlar zeminin altından geçtiği için dairenin kesinlikle ısı problemi yoktur pimapenler ve camlar ses geçirmez buna ek olarak çelik kapısı birinci kalitededir.

Daire de laminant parke , seramik zemin , hilton banyo , lake mutfak dolabı ,  kartonpiyer , gömme dolap , saten boya , led ve spot aydınlatma , ebeveyn banyosu ve görüntülü diafon mevcuttur.

BİNA ÖZELLİKLERİ

Binamız da asansör merkezi uydu sistemi ısı yalıtımı ve ses yalıtımı birinci kalite de yapılmıştır buna ek olarak bina da her daireye ait OTOPARK mevcuttur. Site içerisin de ÇOCUK PARKI , ÇARDAK VE SPOR SALONU aktif olarak kullanılmaktadır ve site de oturan herkese açıktır.

ÇEVRE BİLGİLERİ

Konum Olarak: Minibüs ve  otobüslerin geçtiği caddeye market , fırın , atm ,  pazar ve belediye gibi temel ihtiyaçlara yürüme mesafesindedir.

LOKASYON ve ULAŞIM BİLGİLERİ

Dairemiz mahmut bey caddesinden geçmekte olan minibüs ve otobüslere 3 dakika bahçelievler devlet hastanesine 2 dakika ortaokul ve ilkokula 1 dakika yürüme mesafesindedir merkezi konumda olup nezih bir bölgedir.

SATIŞLARIMIZIN DAHA GÜVENİLİR  VE ŞEFFAF OLMASI AÇISINDAN MAL SAHİBİ İLE BİRE BİR PAZARLIĞINIZI YAPABİLİRSİNİZ... YETKİLİ KURUMSAL EMLAK OFİSİ  TC İSTANBUL VALİLİĞİ TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZ TİCARETİ YETKİ BELGELİDİR

İşletme Adı: Büşra Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık 

Yetki Belgesi Numarası: 3404761


Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle