Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

Sapanca , Şehir merkezindeki doğrudan sahibinden özel fiyatla satılık daire

2.041.446 TL
Sakarya / Sapanca
Oda Sayısı
2+1
Banyo Sayısı
1
Mobilya
Eşyasız
Detaylar
Adres
Sakarya / Sapanca / Rüstempaşa mah.
İlan Numarası
00352568
İlan Tarihi
2023/06/23
Bulunduğu Kat
Zemin Kat
Kat Sayısı
5
Bina Yaşı
1 Yıl
Isıtma sistemi
Merkezi
Konut Tipi
Standart
Asansör
Yok
Kimden
Sahibinden
Krediye Uygun
Hayır
İletişim Dilleri
Sapanca , Şehir merkezindeki doğrudan sahibinden özel fiyatla satılık daire

Sapanca , Şehir merkezinde, doğrudan sahibinden fırsat bir fiyatla 

Sapanca dairelerinden birine sahip olmak ister misiniz ve Sapanca'da satılık daire mi arıyorsunuz? Bugün Sapanca'da satılık daire ilanı ile sizi Sapanca satılık daire ilanı arama trafiğinden kurtaracağız. şehir merkezinde doğrudan sahibinden,  fırsat bir fiyata .

Dairenin özellikleri Sapanca Gölü yakınlığıdır

Sapanca Şehir Merkezinde satın almak için daire ararken ihtiyaçlarınızı karşılayan, gerekli konfor ve özellikleri sağlayan bir daire bulmak önemlidir.
 Şehir merkezinde doğrudan sahibinden fırsat fiyata satılık daire, size ideal konumda bir daire sahibi olmak için harika bir fırsat sunuyor .İdeal özelliklere sahip bu daire, turistik Sapanca Gölü'ne yakın konumuyla bu güzel bölgede ev arayan alıcılar için teşvik edici bir seçenek haline geliyor.

 Dairenin alanı ve planı  : 

2 yatak odası, salon , mutfak ve bir banyodan oluşmaktadır.  İyi tasarımı, yaşam ve eğlence için konfor bir alan sağlar. Konforlu oturma odası, rahatlama ve misafir ağırlama için ideal bir alan sağlar, iyi donanımlı mutfak, yemek hazırlama için ideal bir ortam sağlar. Konforlu banyo, rahatlık ve gizlilik sağlar. Ayrıca, iki yatak odasının olması, uyuma ve rahatlama için özel bir alan sağlar.

Konum ve çevresindeki doğal manzaralar

Türistik bölgelerin en önemli yerlerden biridir ve satılık olarak sunulan daireye yakındır. Göl çevresinde yürüyüş yapabilir veya bisiklete sürebilir, muhteşem doğa manzaralarının ve temiz havanın tadını çıkarabilirlen sakinler. Turistik gölün daireye yakın olması, ekstra değer katar ve bu bölgede yaşamayı keyifli ve ilginç kılar.

Fırsat fiyat 

Sahibinden doğrudan fırsat fiyatla satılık olarak sunulan daire, kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Bu dairenin fırsat fiyatı, rekabetçi ve makul olmasıyla dikkat çeker, bu da alıcıların bütçelerine uygun bir fiyata şehir merkezinde bir daire sahibi olma fırsatı sunar. Fırsat fiyata bir daire sahibi olmak, aynı zamanda değer ve yatırım sağlar.

İdeal seçenek

Kısacası, şehir merkezinde, sahibinden doğrudan fırsat fiyatla satılık bir daire, bu büyüleyici bölgede bir daire arayan alıcılar için en iyi seçenektir. Harika özellikler ve turistik Sapanca Gölü'ne yakın ideal konum ile bu daire, sakinlerine konfor ve güzellik sunar. Fırsatı kaçırmayın, hemen erişim sağlayın ve bu harika daireyi rezerve ediniz.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle