Otomatik Suriye ekmek üretim hattı - Ekmek fırınları - Otomatik fırınlar - Fırın ekipmanları

Kilis / Merkez
Durumu
Sıfır
Kimden
Firma
Marka
StarBake
Üretim yılı
2025
Detaylar
Adres
Kilis / Merkez / Organize sanayi bölgesi mah.
İlan Numarası
00378191
İlan Tarihi
2024/04/24
İletişim Dilleri
Otomatik Suriye ekmek üretim hattı - Ekmek fırınları - Otomatik fırınlar - Fırın ekipmanları

Ekmek üretim hattı - Ekmek fırınları - Arap ekmek fırını - Fırın üretimi - Ekmek fırını
Arap ve Lübnan ekmeği için otomatik ana ekmek hattı şunlardan oluşur: · Hamur kesici · İlk mayalama · İnce hamur · Son mayalama · Tünel tipi ekmek fırını · Soğutma bantları.

Türkiye'de tüm Arap ekmek fırınları ve fırınlarının üretimini yapıyoruz, en son üretim yöntemleri ile otomatik fırın üretim hatları üretiyoruz. Bu, Lübnan ekmeği, Suriye ekmeği ve tüm fırın ve otomatik fırın türlerinin üretimi için geçerlidir.

Üretimde kalite ve taze Arap ekmeği için en iyi kaliteyi elde etmek için yeni teknolojilerle öne çıkıyoruz, böylece yatırımcı en iyi üründen en iyi şekilde yararlanabilir, piyasa'da rekabet edebilir ve müşterilerin en iyi ekmek ve en iyi üretim hattı olarak memnuniyetini sağlayabilir.

"Star Bake", otomatik fırın endüstrisine ilgi duyan önde gelen şirketlerden biridir ve geliştirme ve modernizasyon için ilk şirketlerden biridir.
Şirketimizin ürünleri, kalite ve standart özelliklerde birçok Avrupa ve dünya sertifikası almıştır. Büyük bir kadro ve şirket içinde ve dışında çalışan, en son üretim yöntemlerine göre çalışan uzman bir yönetici, mühendis ve teknisyen ekibimiz var

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle