Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

Konveyörlü Yumurta Yıkama Makinesi 9600 Adet / Saat

İstanbul / Çekmeköy
Durumu
Sıfır
Kimden
Firma
Marka
Pasfil
Detaylar
Adres
İstanbul / Çekmeköy / Merkez mah.
İlan Numarası
00378991
İlan Tarihi
2024/05/30
İletişim Dilleri
Konveyörlü Yumurta Yıkama Makinesi 9600 Adet / Saat

 9600 Adet / Saat Konveyörlü Yumurta Yıkama Makinesi

  • Yumurta Temizliği ve Dezenfeksiyonu: MT3 konveyörlü yumurta yıkama makinesi, kirli yumurtaların işlem görmeden önce yıkanması ve dezenfekte edilmesi için tasarlanmıştır. Yumurtalar ılık su, döner fırçalar ve deterjan ile temizlenir.

  • Çok Kanallı ve Devamlı Hat Çalışması: MT3 yumurta yıkama tüneli 3 kanallıdır ve yumurta santrifüjleri ve yumurta kırma ayıklama makineleri ile birlikte devamlı hat olarak çalışabilir.

  • Çeşitli İşletme Tercihleri: Küçük, orta ve büyük ölçekli yumurta üretim tesisleri, fırınlar, makarna üreticileri, tavuk çiftlikleri, unlu mamul üreticileri gibi çeşitli işletmeler tarafından tercih edilmektedir.

  • Dayanıklı İmalat Malzemeleri: Makine paslanmaz çelikten imal edilmiştir, bu da dayanıklı ve hijyenik bir kullanım sağlar.

  • Kolay Kullanım: Kullanımı gayet basit ve kolaydır, bu da işletmelerin verimliliğini artırır.

  • Dezenfeksiyon İçin Standart Tablet Kullanımı: Dezenfeksiyon için standart bulaşık makinesi tabletleri kullanılabilir, bu da kullanımı pratikleştirir ve maliyeti düşürür.

  • Optimum Yıkama Sıcaklığı: Yumurtalar, 40-45°C sıcaklıkta yıkanır ve makine parçaları EN 1.4301 (AISI 304) paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Tüm santrifüjlerin rafları galvanizlidir.

 Mt3 Teknik Özellikler 
Makine Ölçüleri : 2970 × 1000 x 1550 mm 
Makine Ağırlığı : 300 Kg
Makine Motor Gücü: 1600-2100 W
Makine Elektrik Özellikleri : Treefaze
Saatlik Üretim Kapasitesi : 9600 Yumurta
Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle