Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

İstanbul'un merkezinde Kâğıthane bölgesindeki lüks bir site içerisinde satılık eşyalı bir daire

6.631.092 TL
İstanbul / Kağıthane
Oda Sayısı
2+1
Banyo Sayısı
1
Mobilya
Eşyalı
Detaylar
Adres
İstanbul / Kağıthane / Gürsel mah.
İlan Numarası
00345337
İlan Tarihi
2023/05/10
Bulunduğu Kat
12
Kat Sayısı
15
Bina Yaşı
1 Yıl
Isıtma sistemi
Merkezi
Konut Tipi
Standart
Asansör
Var
Aidat
50 TL
Kimden
Sahibinden
Krediye Uygun
Hayır
İletişim Dilleri
İstanbul'un merkezinde Kâğıthane bölgesindeki lüks bir site içerisinde satılık eşyalı bir daire

İstanbul'un merkezinde Kâğıthane bölgesindeki lüks bir site içerisinde satılık eşyalı bir daire

İstanbul'da satılık bir daire mi arıyorsunuz? Bu harika ve canlı kültürle dolu şehrin kalbinde yaşamayı mı hayal ediyorsunuz? Doğru yere geldiniz! Size karşı koyulamaz bir teklifimiz var: İstanbul merkezinde, çok cazip bir fiyata lüks bir eşyalı daire.

İstanbul'da satılık daire arama

Bir dairede ne aramalısınız
İstanbul merkezinde satılık daireler mi arıyorsunuz? Konum, boyut, tasarım ve mevcut olanaklar gibi birkaç faktörü göz önünde bulundurmalısınız.

Mükemmel daireyi nasıl bulabilirsiniz
Mükemmel daireyi bulmak zaman ve çaba gerektirir, ancak dikkatli araştırma ve sabırla, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan ve beklentilerinizi aşan daireyi bulabilirsiniz.

İstanbul merkezinde yaşamanın avantajları
Günlük yaşam
İstanbul merkezinde yaşamak, canlı yaşam ve zengin kültürle dolu eşsiz bir deneyimdir. Her gün bu büyülü şehirde yeni bir maceradır.

Alışveriş ve eğlence
Lüks alışveriş merkezlerinden geleneksel çarşılara kadar, İstanbul merkezi alışveriş severler için bir cennettir. Ayrıca, harika restoranlar, şık kafeler, tiyatrolar ve sanat galerileri bulunmaktadır.

Kültür ve tarih
İstanbul, uzun ve zengin bir tarihi kucaklar ve bu, şehrin her köşesinde görülebilir. Şehir merkezinde yaşamak, dünyanın en iyi tarihi yerlerinden bazılarına sadece birkaç adım uzakta olacağınız anlamına gelir.

Satılık dairenin detayları
Dairenin konumu
Daire, turistik İstanbul merkezinin on ikinci katında yer alır, size şehrin muhteşem manzarasını sunar.

Dairenin tasarımı
Daire, iki oda ve bir salon olmak üzere 68 m2 bir alana sahiptir. Daire, güzel mimari detaylar ve lüks mobilyalarla ince bir zevkle tasarlanmıştır.

Ekipmanlar ve mobilyalar
Daire full eşyalı, bu da taşınma sürecini daha kolay hale getirir. Her şey, İstanbul'daki yeni hayatınıza başlamanız için hazır!

Lüks konut sitenin özellikleri
Mevcut hizmetler
Dairenin bulunduğu konut sitesi, açık havada dinlenmek ve keyif almak için harika bir bahçe, mükemmel spor tesisleri, özel bir otopark ve 24 saat güvenlik hizmeti dahil olmak üzere kapsamlı hizmetler sunar.

Kamu tesisler
Sitede, konfor ve eğlenceyi garanti eden kamu tesisler bulunmaktadır, bunlar arasında harika bir yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve tam donanımlı bir spor salonu bulunmaktadır.

Site'nin güvenliği
Güvenlik bizim önceliğimizdir. Konut sitesi, yeni evinizde rahat ve güvende hissetmeniz için 24 saat güvenlikle korunmaktadır.

Nasıl satın alınır 
Hukuki işlemler
Satın almak için bazı hukuki işlemler uygulanmalıdır. Ekibimiz, işlemin kolay ve sorunsuz olmasını sağlamak için size her adımda rehberlik edecek

Finansman ve fiyatlar

Daire çok cazip bir fiyata sunuluyor, sadece 195.000$! İstanbul'un kalbinde daire sahibi olmak vazgeçilmez bir fırsattır.

Bu harika fırsattan yararlanın ve modernlik ile geleneği birleştiren büyüleyici bir şehir olan İstanbul'da kendi dairenize sahip olun. Bu lüks, tam hizmet sitesi içerisinde yaşama fırsatını kaçırmayın.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle