ÇOCUK BEZLERİ

Mersin / Akdeniz
Detaylar
Adres
Mersin / Akdeniz / Evci OSB mah.
İlan Numarası
00356604
İlan Tarihi
2023/07/31
İletişim Dilleri
ÇOCUK BEZLERİ

MARCO KIMYA, 1955 yılında üretim alanında faaliyete başlamış ve geçtiğimiz son on yılın ortalarında bebek bezi üretimine başlamıştır.

 Marco Kimya fabrikası, çocuklardaki ayak ayrımı sorununu çözerek küresel patent almıştır.

Çocuğun cildinin tahriş olmaması amacı ile kaliteli ve doğal kumaşlardan üretilen ürünlerin üretiminde kullanılan kumaşlardan başlayarak en ufak detaylara kadar önemsiyoruz.

MARCO KIMYA Fabrikası, üretim kapsamında Avrupa CE üretim standartlarına uygun ve T-Shape teknolojisi kullanılarak üretilen ve sürekli gelilşen en yeni makinler kullanmaktadır.

Sağlam ve güvenlli, uluslararası kalite standartlarına uyumlu yüksek kaliteli ürünler sunmak için sürekli çabalıyoruz.

MARCO KIMYA, Avrupa Tüketici Güvenliği Bilimsel Komitesi SCCS-1564-15'in malzemelerin güvenli kullanımına yönelik önerilerini tam olarak karşıladığından dolayı ürünlerinin imalatında yalnızca tamamen güvenli malzemeler kullanır.

MARCO KIMYATüketiciye en iyi ürünleri sunma konusundaki sürekli çabamız sayesinde birçok kalite serfiksına sahip olmuştur, bunlardan en önemlileri: 

MARCO KIMYA

2015 yılında;

ISO 9001: Uluslararası yüksek Kaliteli Ürünleriyle Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olmuştur.

2018 yılında;

ISO 10002: Sunmuş olduğu ürünlerden müşterilerin memnun kalmasından,Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Standardı Sertifikasına sahip olmuştur.

2015 yılında;

ISO 14001: Çevreyi korumaya yardımcı olan ve doğal hammadde kullanan bir üretim sistemi izleyerek, Çevreyi koruyan üretim kalite sertifasına sahip olmuştur.

2016 yılında;

ISO 13485: Uluslararası standartlara uygun ürünler sunmak için sürekli çabamızdan dolayı, tıbbi cihaz üreticileri için özel tasarlanmış bir kalite yönetim sistemi standardı sertifikasına sahip olmuştur.

2013 yılında; 

ISO-IEC 27001: Her müşteriye özel server (sunucular) aracılığıyla bağımsız veritabanlarıyla, Bilgi güvenliği yönetim sistemi sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

2018 yılında; 

ISO 22000 :Sunduğumuz ürünlerle uluslararası sağlık güvenliği standartlarına uygun sertikasına sahip olduk, Bu sertifika tüketiciye sunulan ürün ve mallardan herhangi bir zarara maruz kalmasını önlemek amacıyla geliştirilmiş koruyucu bir sistemin bütünleşmesidir.

Bebek bezlerimiz, ürünün tüketiciye en yüksek verimlilik ve kalitede ulaştırmak amacıyla 17 katmandan oluşmaktadır.

MARCO KİMYA bebek bezlerinde, ıslaklığı, sızmayı, birikmeyi ve geri dönmesini engellemeyi amaçlayan, böylece ıslaklık oluştuğunda gözeneklerin otomatik olarak açılmasını amaçlayan çok renkli medikal kumaşa sahip Amerikan teknolojisinin bir iç katmanını kullanır.

MARCO KIMYA, gelişimsel problemlere yol açmamak için bebek bezinin içindeki Emici Kanal teknolojisini kullanarak ıslaklığı sızmadan dağıtır.

Ayrıca yüksek oranda ıslaklığı çok hızlı emen, son teknoloji olan S.a.p emici granüller içerir.
Yüksek Emici Granüller (SAP), Alman teknolojisini kullanarak sızmayı önlemek için ıslaklığın kanallar aracılığıyla emilmesine ve dağıtılmasına yardımcı olur.

Bebek bezlerimiz on yedi katmandan oluşmaktadır.Marco KIMYA ürünleri en yüksek endüstriyel kalite olarak uluslararası A+ sertifikasına sahiptir. Bebek bezini uluslararası standart ve kaliteye uygun, tüm ihtiyaçları karşılayan rekabetçi fiyatlarla üretiyoruz.

Markalarımız, kendi üretim oluşumları korunarak, uluslararası standart ve yasalara uygun olarak tescil edilmiştir.Ürünlerini uluslararası standar ve kalitede uygun fiyata üreten MARCO KİMYA , üretim  alanda en yüksek uluslararası değerlendirme olan (A+)'yı almıştır. Fiyat olarak herkes ulaşabilir.

MARCO KIMYA sunduğu ürünlerle müşteri ve tüketici memnuniyetinde en yüksek puanı almıştır.

MARCO KİMYA, Türkiye Cumhuriyeti'nde geniş bir pazarlama ağına sahip birçok firmanın yanı sıra başta Ortadoğu ve Afrika olmak üzere dünya çapında 43 ülke ve birçok dış pazarda fiili bir güce sahiptir.
Uluslararası birçok büyük şirketle anlaşmalarımız vardır.

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle