Blok makinesi ve iki (2) kalıp hediye harika kampanya

Trabzon / Ortahisar
Kimden
Firma
Üretim yılı
2023
Detaylar
Adres
Trabzon / Ortahisar / Çağlayan mah.
İlan Numarası
00356283
İlan Tarihi
2023/07/28
İletişim Dilleri
Blok makinesi ve iki (2) kalıp hediye harika kampanya

Blok makinesi ve iki (2) kalıp hediye harika kampanya
Kampanya Detayları
Fiyat: 42.000 $ > İndirimli fiyat 33.500 $
İndirim oranı: %20
Fırsat: 2 hediye kalıp
Garanti: 2 yıl + 3 yıl hediye toplam 5 yıl

MG4.1 yarı otomatik makine, 24 saat kesintisiz çalışabilen ve 5 cm ile 25 cm arasında yüksekliğe sahip kalıplarda tüm blok ve interlok türlerini üretebilen bir makinedir. Ayrıca, strafor interlok blok, kaldırım taşları, asfalt, kaldırım ve şömine kenarları da üretebilir.
Kampanya dahilinde MG4.1 yarı otomatik makine ile birlikte gelen birimler, orta ölçekli bir kurulum için özeldir (makine, 6 m3 kapasiteli bir havuz, 2 konveyör bant ve 1 metreküp kapasiteli bir mikser içerir). Müşteri tarafından makinenin ekipmanlarından herhangi bir birim çıkarılabilir veya eklenilebilir. Detaylı bilgi için lütfen en yakın müşteri temsilcimizle iletişime geçin.
Blok Makinesi
Beton blok makinesi, inşaat ve yapı sektöründe kullanılan bir makinedir. Bu makine, sağlam, dayanıklı ve dekoratif kalıplar üretmek için kullanılır. Bloklar, kentsel alanlarda ve şehirlerde inşaat temelinde sağlam bir zemin veya bölme zemini oluşturmak için kullanılır. interlok da, yollar, kaldırımlar ve kentsel alanlarda kullanılır. Blok makinesi, temel malzemeleri (kum, çakıl ve çimento) birleştirerek ve bunları titreşim hareketleri ile kalıplara eşit bir şekilde boşaltarak blok ve interlok üretir. Bu da dayanıklılık ve modern mimari alanda ihtiyaç duyulan estetik şekillerle karakterize edilir. Ayrıca, Mussan makineleri, inşaat malzemeleri üertim projesinin başarısında temel olarak katkıda bulunan ekonomik ve son derece üretken olmalarıyla karakterize edilir.

Kampanya Şartları:
Kampanya, bizimle iletişime geçen ve talebini 20 gün içinde onaylayan her müşteri için geçerlidir. Kampanya'nın son tarihi: Kısa bir süre devam edecek bir fırsat.
Not: Eğer müşteri kampanya süresini (20 gün) aşarsa:
Sadece %10 indirimden yararlanabilir, %20 yerine.
Ve 5 yıl yerine 3 yıl garanti alır

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle