Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

Beşiktaş'ta 2+1 Boğaz'a muhteşem manzarası olan olağanüstü bir gayrimenkul fırsatı Satılık daire

13.060,55 TL
İstanbul / Beşiktaş
Oda Sayısı
2+1
Banyo Sayısı
1
Mobilya
Eşyalı
Bulunduğu Kat
6
Detaylar
Adres
İstanbul / Beşiktaş / Akat mah.
İlan Numarası
00367206
İlan Tarihi
2023/10/27
Kat Sayısı
1
Bina Yaşı
21 - 25 arası
Isıtma sistemi
Yok
Konut Tipi
Standart
Asansör
Var
Aidat
375 USD
Kimden
Emlak Ofisinden
Krediye Uygun
Hayır
İletişim Dilleri
Beşiktaş'ta 2+1 Boğaz'a muhteşem manzarası olan olağanüstü bir gayrimenkul fırsatı Satılık daire

Beşiktaş'ta olağanüstü bir gayrimenkul daire fırsatı sunuyor ve Boğaz'a büyüleyici bir manzarası var . İki yatak odası ve bir oturma odası ile rahat ve geniş bir yaşam alanı sağlar. Bu daire altıncı katta yer almaktadır.

104 metrekarelik bir alana yayılan daire, aynı zamanda Türk vatandaşlık kazanımasına ( yabancı uyruklu ) da uygun olup, yararlı bir yatırım fırsatı sunar. Dairede, çevredeki güzelliğin tadını çıkarmanıza olanak sağlayan harika bir manzaraya sahip bir balkon bulunmaktadır.

Konfor esastır, binada bir asansör bulunmaktadır. Bu özel konum, Trump Towers, Zorlu Center, İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi ve Nişantaşı gibi ünlü alışveriş merkezlerine ve şehirdeki 20'den fazla okula yakındır. Ayrıca, bölgede 5 yıldızlı birçok restoran bulunmaktadır.

Huzurunuz için, yakında benzersiz sağlık hizmetleri sunan mükemmel hastaneler ve sizin rahatınız için eczaneler bulunmaktadır. Ayrıca, daire, sakin bir yeşil alan sağlayan Dikilitaş Parkı'na sadece 3 dakikalık yürüme mesafesinde ve Acıbadem Fulya Hastanesi'ne 13 dakikalık yürüme mesafesinde uygun bir konumda bulunmaktadır. Yıldız Teknik Üniversitesi de sadece 20 dakikalık yürüme mesafesinde olup, öğrenciler veya iş sahipleri için ideal bir konumdur.

Daha fazla bilgi için veya bir randevu ayarlamak için lütfen şu numaradan bize ulaşın:

0 552 636 9870

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle