Bebek Temizleme Pamuğu Bebek Pamuk Ped Makinesi

İstanbul / Tuzla
Durumu
Sıfır
Kimden
Sahibinden
Detaylar
Adres
İstanbul / Tuzla / Orhanli mah.
İlan Numarası
00376989
İlan Tarihi
2024/02/21
İletişim Dilleri
Bebek Temizleme Pamuğu Bebek Pamuk Ped Makinesi

Makyaj Pedleri Çıkarma Makinesi Makine Malzemesi Çelik Voltaj 220 V Güç 4,5 Kw Ağırlık 500 Kg Boyut 2500 * 1900 * 1600 Mm Ped Şekli Yuvarlak Veya Özelleştirilmiş Otomatik Evet Bitmiş Ürünlerin Uygulanması Makyaj Pedleri/Puf Çıkarma Uygulama Alanı Ev/Güzellik Vb. Mevcut Ped Malzemesi Dokuma Olmayan Rulo Pe+ Pp, Pamuk Rulosu, Saray Rulosu Et Hız 2000 Adet/Dak 8 Saat 9600 Adet Özel Sıra Kabul Et Normal Çap 50 * 60 Mm 70 * 80 Mm Veya Özelleştirilmiş Taşıma Paketi Carton Package Or Not Teknik Özelikler 2500 * 1900 * 1600 Mm Hs Kodu 8451500000 Üretim Kapasitesi

Yuvarlak şekilli pamuk pedleri makinesi
1.makinenin ana çalışma prosedürleri: Ham maddenin sarılması ve aktarılması, ısıtma sistemi ile ham maddelerde kabartma, pamuk yastıklarının etrafına sarılması için hammaddeleri delmek, parçaları saymak, ürünleri elde etmek için zırhlar, ham madde toplama vb. gibi unsurları emekliye taşımak müşterinin talebine göre yapılır.

2.Makine, 3 set yuvarlak içe aktarılmış delme bıçağı içeren mekanik delme sistemi kullanır. Ham maddenin atıklarını minimum seviyede yapmak için en makul zırhlama yöntemini kullanır ve bu da bitmiş ürünlerin maliyetini azaltır ve üretim verimliliğini artırır.
3.makinenin ana şasisi uluslararası kalitede çelik ve demirden yapılmıştır. Isıtma üniteli 1 adet "çelik makaradan çelik silindire" kabartmaya sahip sisteme sahiptir. Kabartma yuvarlak pamuklu pedler veya kabartma olmayan yuvarlak pamuklu pedler yapabilirsiniz.
4.delme sisteminde, delme sistemini düzgün ve hassas tutmak için Japonya'dan hammadde ithal edilen 3 set yuvarlak erimleme bıçağı bulunur. Bitmiş ürünlerde kaba bir özleme yoktur.

5.Makine 3 takım gerginlik ayarlama sistemi ve 1 set ham madde atık toplama sistemi ile donatılmıştır.

6.Makine, fabrikamız tarafından tasarlanan otomatik parça sayma sistemine sahiptir. Ham madde rulolarının genişliği, delmeli kalıbın genişliğine bağlıdır. Ham madde rulolarının maksimum çapı yaklaşık 100 cm'dir.

7.Makine, 2 set özel olarak giyilebilir kauçuk taşıma silindiri ve diğer parçalar ile donatılmış kam aktarım sistemi kullanır ve ham maddeleri aktarmak için alüminyum alaşımlı silindirler kullanır. Makine dikey çıkış yolu kullanır.

8.Makine, üretim hızını kontrol etmek için frekans dönüştürücüyü (dönüştürücü) kullanır. Elektrikli parçaların kablo yerleşimi makul. Makine hafif bir çalışma sesi çıkarır ve kolayca çalıştırılır.
Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle