Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

Arap Ekmeği Üretim Hattı

Kilis / Merkez
Durumu
Sıfır
Kimden
Sahibinden
Marka
Sami Kammaz
Detaylar
Adres
Kilis / Merkez / Organize sanayi bölgesi mah.
İlan Numarası
00378973
İlan Tarihi
2024/05/30
Üretim Yılı
2025
İletişim Dilleri
Arap Ekmeği Üretim Hattı

Arap ekmeği üretim hattı (otomatik fırın), malzemelerin karıştırılmasından, birbirini takip eden birkaç makine aracılığıyla ekmeğin soğutulmasına kadar tam otomatik bir üretim hattıdır. Ekmek, son zamanlarda Arap ekmeği, Lübnan ekmeği veya Suriye ekmeği olarak bilinmektedir. Özellikleri ve olumlu yönleri nedeniyle dünyanın her yerindedir .

Hattın temel bileşenleri: (çatal karıştırıcı - hamur dinlendirme tekneleri - otomatik dilimleyici - birincil fermentör - otomatik talaş - son fermentör - yangın evi (fırın) - soğutma bandı - hava kompresörü (kompresör) - elektrik kontrol paneli.

Otomatik Suriye ekmeği üretim hattı - ekmek fırınları - otomatik fırınlar - fırın ekipmanları
Arap ekmeği ve Lübnan ekmeği için temel otomatik hat aşağıdakilerden oluşur: · Hamur kesici · İlk mayalayıcı · Gofret · Son mayalayıcı · Tünel ekmek fırını · Soğutma bantları.

Türkiye'de her türlü fırın ve Arap ekmeği fırınlarını üretmekteyiz. Lübnan ekmeği, Suriye ekmeği ve her türlü fırın ve otomatik fırınları üretmek için en son üretim yöntemlerini kullanarak otomatik fırın üretim hatları üretmekteyiz.

En iyi kalitede taze Arap ekmeği elde etmek ve yatırımcının pazarda rekabet edebilmek için en iyi üründen en iyi şekilde yararlanabilmesi ve en iyi ekmek ve en iyi üretim hattı olarak müşteri memnuniyetini elde edebilmesi için kaliteli üretim ve yeni teknolojilerle farklılaşıyoruz.

Firmamızın ürünleri kalite ve standart özellikleri açısından birçok Avrupa ve uluslararası sertifikaya sahiptir.

Şirket içi ve dışı geniş bir kadro ve uzman yönetici, mühendis ve teknisyen ekibi, en son üretim yöntemlerini kullanarak çalışmaktadır.

Suriye ekmek fırınları, Arap ekmeği üretim hatları, otomatik fırınlar
Arap ekmeği fırını - Arap ekmeği üretim hattı - Otomatik Lübnan ekmeği üretim hattı
Tam otomatik Arap ekmeği üretim hattı - Arap ekmeği üretmek için otomatik bir hat
Arap ekmeği üretim hattı 7 temel üniteden oluşmaktadır:
Otomatik hamur kesici - Birincil ekmek dinlendirme makinesi - Ekmek yufka açma makinesi - Son ekmek dinlendirme makinesi - Lübnan ekmek fırını, Bait Al-Nar - Soğutma bandı
Bu birimler Arap ekmeğini mümkün olan en iyi kalitede üretmek için uyum içinde çalışıyor
Birkaç çeşit pişirme fırını hattı vardır:
- Küçük (tek) üretim hattı
- Orta üretim hattı (çift)
- Büyük üretim hattı (üçlü)
- Büyük üretim hattı (dörtlü)
İhtiyaca göre farklı ekmek üretim hatları üretilebilmektedir.
Hat, müşterinin ihtiyaçlarına göre değişen üretimle birlikte çeşitli boyutlarda (küçük, orta, büyük) mevcuttur. Bu mekanizma, üretim süreçlerinde olağanüstü performans ve yüksek verimlilik elde edilmesiyle karakterize edilir.
Arap ekmeği üretim hattı (Suriye ekmeği): Meşhür Arap ekmeğinin üretimiyle ilgilenen ve müşteri gereksinimlerine uyacak şekilde birden fazla üretim hattının oluşturulmasına olanak tanıyan özel bir fırın. Hat, birbirini takip eden yedi üretim ünitesinden oluşmakta olup, üretim kapasitesi ihtiyaca göre değişmektedir. Teknolojinin gelişmiş kullanımı ürün kalitesini artırır ve ürün kalitesini korumak için etkili bir soğutma bandına sahiptir.
Hamurdan hazır somunlara kadar her türlü Arap ekmeğini üretmek için tasarlanmış otomatik üretim hatları

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle