Uygulamayı indirin
Tüm yeniliklerden haberdar olun

9 adet hızlı şarjmatik

İstanbul / Ataşehir
Durumu
Sıfır
Kimden
Firma
Detaylar
Adres
İstanbul / Ataşehir / Örnek mah.
İlan Numarası
00310506
İlan Tarihi
2022/10/26
Satış Yöntemi
Toptan
İletişim Dilleri
9 adet hızlı şarjmatik

3/5/9'luk Set
Masaüstü şarjmatiği şarj etmek için tasarlanmış şarj standları ile satılan Pilbull, müşterilerimize set olarak gönderilmektedir. Pilbull, şarj standına yerleştirildiğinde otomatik olarak bataryasını şarj etmeye başlar.
Üçlü set için üç Pilbull şarjmatik ve üç bölmeli bir şarj standı bulunmaktadır. Üçlü şarj standı, aynı anda üç masaüstü şarjmatiği şarj eder.
Kırmızı şarj standları, kafeler ve restoranlarda fark yaratır.

Pilbull hızlı masaüstü şarjmatik nedir?
Pilbull satış ve şarj makinesi, kapalı veya açık alanlarda (restoran, kafe, kütüphane, berber, güzellik salonları vb.) insanların gün içinde vakit geçirdiği yerlerde, belirli bir süre boyunca, istenilen para birimi ile ayarlanabilen, cihazlara (akıllı telefonlar gibi) enerji sağlayan bataryalar kullanır.
20.800 mAh lityum iyon batarya kapasitesine ve üç yüz dakikaya kadar şarj süresine sahip, yüksek mukavemetli paslanmaz çelikten yapılmış, yirmi dakika, otuz dakika ve kırk dakika hızlı şarj imkanı sunan mobil bir makinedir.
Pilbull şarjmatikleri, müşterilerin memnuniyetini artırmak, günlük işlerini kolaylaştırmak, maliyet giderlerini azaltmak ve kafeler ve restoranlar gibi hizmet sunan işletmelere ek gelir sağlamak için tasarlanmıştır.

Ürün Özellikleri
- Cihaz istenilen para birimine göre üretilebilir. İstenirse, bozuk para yerine kart sistemi veya jeton sistemi ayarlanabilir.
- 20.800 mAh lityum iyon batarya Bu bataryalar cep telefonlarında kullanılan bataryalardır, kuru bataryalar kullanılmamıştır. - Şok şarjı yoktur, batarya ömrü dört yıldır. Cihazın anakartındaki donanım ve yazılımı kendimiz tasarlıyoruz. Hızlı şarj akımına göre her marka ve model telefon için hızlı şarj ünitesi entegre edilebilir.
- Tam şarj ile üç yüz dakika şarj süresi
- Dayanıklı ve kullanışlı çanta
Paslanmaz çelikten yapılmış, 1.7 kg ağırlığında.
- 60 cm uzunluğunda üçü bir arada şarj kablosu
3000 mAh yüksek alaşımlı bakır kablo, ios, type-c ve android kablo uçları ile birlikte gelir. Ayrıca cihazda kaybolma ve hırsızlığa karşı şarj kablosu kapağı bulunmaktadır.
- Cihaz kullanımı ve bakımı son derece kolaydır.
Kullanıcı, para miktarını veya şarj süresini kolayca değiştirebilir.
- Dayanıklı bozuk para kilit bölmesi
Makinenin arka kısmında kilitli bir bölme bulunur ve sadece anahtarla açılabilir.
- Yanlarda reklam alanları
Cihazın her iki yanında iki reklam alanı bulunmaktadır, istenirse cihaz üzerine reklam yerleştirilebilir ve kazanç artırılabilir.
- Marka tasarımlarınız ve renk seçenekleri mevcuttur
- Cihaz garantisi iki yıl, batarya garantisi sekiz ay
- Üç, beş ve dokuzlu setler halinde şarj standları ile birlikte mevcuttur.

Hiçbir çaba harcamadan kendi işinizi kurun
Ar-Ge çalışmalarımızda, Pilbull masaüstü hızlı şarjmatiği üretirken, cihazı bir ürüne dönüştürmemizin nedeni bir iş modeli uygulamak istememizdi.
Bu iş modeli nedir?
Bu model, Pilbull şarjmatik müşterilerin zaman geçirdiği ve hizmet aldığı restoranlar, kafeler ve güzellik salonları gibi yerlere kiralamayı amaçlamaktadır.
Bu mükemmel sistemle, üretim, kira, ofis, yakıt, elektrik ve işçilik gibi işletme maliyetleri olmadan ve en önemlisi zaman harcamadan oturduğunuz yerden ana iş modeli veya ek gelir oluşturmak çok mümkündür. Bu iş modelini uygulayan müşterilerimize "bayi" diyoruz. Bayilerimizin sistemi uygulama şekli;
- Restoranlar, kafeler ve güzellik salonları gibi hizmet sunan işletmelerle anlaşarak şarjmatik ücretsiz olarak bırakmak ve atılan bozuk paraları belirli bir oranda paylaşmak.

- Şarj cihazlarının hızlı şarj süresi (yirmi dakika, otuz dakika vb.) ve atılacak jeton sayısı, firma ile anlaşılan değerlere göre üye işyerlerimiz tarafından ayarlanmaktadır.
- Bayilerimiz firmamızdan temin ettikleri Pilbull masaüstü şarjmatikları çalışma alanına getirerek, kurulumu oldukça kolay olan şarj cihazları için şarj standlarını kurmaktadır.
Mobil şarj cihazları artık kullanıma hazır. Müşterilerin şarja ihtiyacı olduğunda makineler müşterilere veriliyor ve müşteriler makineye bozuk para atarak para kazanıyor.
-Bu şekilde işlem yapanlar için süreç çok basittir. Şirketi yalnızca haftada bir kez ziyaret etmesi, makineleri kontrol etmesi ve kararlaştırılan kâr yüzdesini toplaması gerekiyor.

Pilbull'un acentelik iş modeli ile bize tedarik ettiğiniz şarj cihazlarına yaptığınız yatırımı kısa sürede geri alıp, artı avantaja geçmeniz gerçekten çok kolay. Dünyanın pek çok ülkesinde ilk etapta ek gelir olarak bu iş modeline yatırım yapan ancak daha sonra bu işte rahatlık görerek bunu ana işi haline getiren traderlarımız oldu. Neden bu değil?
Bir iş modelinin başarılı olabilmesi için pürüzlerden arınmış olması gerekir. Bu iş modelinde tüccarlar (yatırımcılar), şirketler ve kurumsal müşteriler bulunmaktadır. Ücretsiz olarak gelen hızlı şarj cihazı, işletme maliyetlerini düşürmenin yanı sıra ek gelir de sağlıyor ve müşterileri memnun ediyor. Öte yandan müşterimiz hızlı şaj hizmetimizden çok cüzi bir miktar ödeyerek memnun kalıyor. Görüldüğü üzere hem işletme hem de müşteriler bu hizmetten memnun görünmektedir

Bir yere şarjmatik cihazları kiraya verecek bayinin dikkat etmesi gereken en önemli husus, makineleri kullanıma bırakacağı yerlerin kendisine iyi kazanç sağlayabilecek uygun yerler olmasıdır.

Ek gelir mi istiyorsunuz? İşinizden sıkılıyor musunuz, mutlu değil misiniz ya da işiniz çok yoğun ve yorucu mu? Yatırım fikirleri mi arıyorsunuz?
Cevabınız evet ise, size ayrıntılarıyla birlikte tek tek yanıt verebiliriz. Ek gelir olarak başlıyorsunuz ve bu işi ana gelirinize dönüştürebileceğinizin sözünü veriyoruz. Yorgun musun, haftada sadece bir gün çalışacaksın. Pilbull'dan daha iyi bir yatırım fikri olamaz çünkü yatırımınızı çok hızlı bir şekilde geri döndüren, artıya dönüştüren, katma değer yaratan ve en önemlisi neredeyse hiç zaman ve emek harcamadan giriş yapacağınız bir iş modelidir.
Bırakın işi siz değil, şarj cihazları yapsın!

Daha fazla bilgi ve fiyat için bizimle iletişime geçin

Ana Sayfa
Hesabım
İlan Ekle